078 - 645 33 41

Neem contact met ons op!

San Pablo Rum

San Pablo is een gerenommeerde rumfabrikant, gevestigd op het prachtige eiland Aruba. De distilleerderij staat bekend om de productie van hoogwaardige rum, gemaakt van de beste suikerrietmelasse en bronwater uit de nabijgelegen heuvels. Het productieproces van San Pablo is een nauwgezet en traditioneel proces dat al generaties lang wordt doorgegeven en verbeterd.

Importeur en distributeur Bottle Company is verantwoordelijk voor de distributie en verkoop van San Pablo in de Benelux. Bottle Company heeft een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om het importeren van kwaliteitsdranken uit alle delen van de wereld.

Eigenaar Henk van Pelt van Bottle Company is een gepassioneerde liefhebber van premium dranken en heeft een uitstekende neus en scherp oog voor kwaliteit. Door zijn jarenlange ervaring in de branche heeft hij een uitgebreid netwerk van afnemers opgebouwd.

Dankzij de samenwerking tussen San Pablo en Bottle Company kunnen liefhebbers van premium rum in Nederland genieten van de heerlijke smaak van Arubaanse rum. Het is een perfect voorbeeld van hoe twee bedrijven elkaar kunnen versterken en succesvol kunnen zijn door middel van samenwerking en wederzijds respect.