078 - 645 33 41

Neem contact met ons op!

San Pablo 12 jaar

San Pablo rum 12 jaar is, net als het 8 jarige broertje,  een uitzonderlijke rum afkomstig van Aruba  en die wordt geproduceerd A.D. JonckHeer. De 12-jarige rijping zorgt voor een bijzondere smaakbeleving en maakt deze rum uniek in zijn soort.

Deze premium rum wordt gedistilleerd uit de beste suikerrietmelasse en rijpt vervolgens 12 jaar lang in Amerikaanse eikenhouten vaten. De rijping geeft de rum een diepe amberkleur en een complexe smaak, die doet denken aan tonen van karamel, vanille, gedroogd fruit en een hint van eikenhout. De smaak is intens, maar toch verfijnd, en heeft een lange afdronk met een vleugje honing.

De familie A.D. JonckHeer heeft al sinds 1937 ervaring in de rumindustrie en is erin geslaagd om de rijke smaken en aroma’s van de Dominicaanse Republiek te weerspiegelen in hun San Pablo rum 12 jaar. Door gebruik te maken van traditionele productiemethoden en alleen de beste ingrediënten te gebruiken, hebben ze een rum gecreëerd die de kwaliteit en passie van hun familie weerspiegelt.

De San Pablo rum 12 jaar wordt geproduceerd in de regio Barahona, in het zuidwesten van de Dominicaanse Republiek. Hier wordt het suikerriet geteeld op de vruchtbare grond van de bergen en wordt het met de hand geoogst door lokale boeren. Dit geeft de rum een uniek karakter en een verfijnde smaak.

Kortom, San Pablo rum 12 jaar is een bijzondere rum met een unieke smaakbeleving, die alleen kan worden bereikt door 12 jaar rijping in Amerikaanse eikenhouten vaten. De perfecte keuze voor rumliefhebbers die op zoek zijn naar een premium rum met een verfijnde en intense smaak.