078 - 645 33 41

Neem contact met ons op!

San Pablo 15 jaar

San Pablo rum 15 jaar is een van de beste rums ter wereld en wordt geproduceerd door de bekwame en ervaren familie A.D. JonckHeer in de Dominicaanse Republiek. Het is een premium rum van de hoogste kwaliteit, die wordt gekenmerkt door zijn uitzonderlijke smaak en unieke karakter.

De San Pablo rum 15 jaar is gemaakt van de beste suikerrietmelasse en wordt met zorg gedistilleerd voordat het 15 jaar rijpt in Amerikaanse eikenhouten vaten. Dit geeft de rum zijn karakteristieke smaakprofiel, met een diepe amberkleur en een verfijnde smaak, die doet denken aan vanille, karamel, gedroogd fruit en een hint van eikenhout. De smaak is intens en rijk, maar toch verfijnd en evenwichtig, met een lange afdronk die de zintuigen prikkelt.

Het verschil tussen de San Pablo rum 15 jaar en zijn jongere broertjes, de 8 en 12 jaar oude rum, is voornamelijk te vinden in de rijpingstijd en het smaakprofiel. Door de extra rijpingstijd van vijf jaar heeft de San Pablo rum 15 jaar een nog diepere, complexere smaak en aroma dan zijn jongere broertjes. Het heeft ook een meer uitgesproken eikenhouten karakter, dat wordt gecombineerd met de zoete en fruitige smaken. De San Pablo rum 15 jaar heeft een meer verfijnde smaak, die uitnodigt tot genieten en ontspannen, en is daardoor ideaal voor een speciale gelegenheid.

De San Pablo rum 15 jaar wordt geproduceerd in de regio Barahona, in het zuidwesten van de Dominicaanse Republiek. Hier wordt het suikerriet met de hand geoogst door lokale boeren, en dit wordt zorgvuldig verwerkt tot de beste rum. De familie A.D. JonckHeer heeft een lange geschiedenis in de rumindustrie en blijft de traditionele productiemethoden gebruiken, waardoor ze de hoogste kwaliteit rum kunnen produceren.

Kortom, de San Pablo rum 15 jaar is een premium rum van de hoogste kwaliteiten is de perfecte keuze voor rumliefhebbers die op zoek zijn naar de ultieme smaakervaring en een bijzondere gelegenheid willen vieren.