078 - 645 33 41

Neem contact met ons op!

Over ons

Bottle Company heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt. Na de start in 2016 waren we voornamelijk bezig met het bottelen van gedistilleerd in speciale flessen voor speciale gelegenheden. Het begon allemaal als een uit de hand gelopen idee, maar al snel merkten we dat er veel vraag was naar dit soort producten.

Zo kwamen we op het idee om flessen te gebruiken die goed bij bepaalde gelegenheden zouden passen, zoals een fles in de vorm van een hart voor Valentijnsdag, of een fles in de vorm van een gitaar voor een muziekliefhebber. We hadden nooit gedacht dat ons idee zo goed zou aanslaan.

Deze manier van werken bleef niet onopgemerkt en al snel wisten ook producenten uit het buitenland de weg naar ons te vinden. Of we hun producten niet zouden kunnen importeren en distribueren en de rest is geschiedenis.

We ontzorgen producenten maximaal en nemen alles desgewenst uit handen, van marketing en proeverijen tot inkoop en verkoop. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een actieve speler op de markt van gedistilleerde dranken en hebben we een interessant scala aan producten in ons assortiment. Onze klanten weten ons te vinden voor de meest exclusieve en bijzondere dranken, van gin en whisky tot rum en tequila.

Als importeur is het onze taak ervoor te zorgen dat alle producten op tijd binnenkomen en op de juiste manier worden gedistribueerd. Wij werken nauw samen met onze producenten en zijn continu op zoek naar nieuwe en unieke producten om aan ons assortiment toe te voegen.

Het is geweldig om te zien hoe ons bedrijf is gegroeid en hoe we ons hebben ontwikkeld van flessenbottelaar tot importeur in de wereld van gedistilleerde dranken. Wij zijn trots op wat we tot nu toe hebben bereikt en kijken uit naar wat de toekomst ons nog zal brengen.